tirsdag den 4. oktober 2011

Skytsengel

Tilda engel

Jeg har sådan lyst til at sy skytsengle lige for tiden, men uden symaskinen går det jo ikke ;D. I dag skulle jeg gerne få svar, men det sagde de også i går! Ej....jeg er ikke utïlfreds med servicen, for min maskine har HASTER skrevet ud over det hele.

Måske var det meget godt at jeg ikke fik besked i går, for det var ikke ubetinget en god dag. Sønnen min blev offer for et totalt umotiveret angreb....han var bare det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Han blev udsat for kvælertag i sådan en grad at han var ved at besvime. Måske lige jeg blev bange og rasende.Ud over forskrækkelsen, så er drengen endnu mere mega træt og grå i hovedet.....SUK.

NB: Jeg skal nok svare på alle de emails vedr. etuier, men jeg må lige ha' mig et overblik over dét med symaskinen.

3 kommentarer:

  1. Very nice Tilda Angel..
    Jarka

    SvarSlet
  2. Ej hvem f..... angriber ham! Hvad er det for noget :(( Det gør mig virkelig ondt at høre. Håber han hurtigt kommer sig igen...
    Kærlige hilsner, Christine

    SvarSlet
  3. Jeg har sådan lyst til at sy skytsengle lige for tiden, men uden symaskinen går det jo ikke ;D. I dag skulle jeg gerne få svar, men det sagde de også i går! Ej....jeg er ikke utïlfreds med servicen, for min maskine har HASTER skrevet ud over det hele.
    plain velvet bed sheet
    velvet single bed sheets

    SvarSlet